Din Krop

Din Krop logo

Craniosacral therapy   ·   Dynamic facial therapy   ·   Yoga classes   ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Privacy policy

Clinical and record keeping

As I am required by law to keep records in the clinic, by booking an appointment for treatment, you consent to me storing the records securely. The medical records are kept for five years after the end of treatment in accordance with current legislation.

Introduction

When you visit our website, information is collected about you that is used to customise and improve our content displayed on the site. If you do not want information to be collected, you should delete your cookies and refrain from further use of the website. Below we have elaborated on what information is collected, its purpose and which third parties have access to it.

Personal data: General

Personal data is any kind of information that can be attributed to you to some extent. When you use our website, we collect and process a range of such information.


We typically collect and process the following types of information: A unique ID and technical information about your computer, tablet or mobile phone, your IP number, geographical location and which pages you click on (interests). To the extent that you explicitly consent to this and enter the information yourself, we also process Name, telephone number, e-mail and address.

Security

We process your personal data securely and confidentially in accordance with applicable laws, including the General Data Protection Regulation and the Data Protection Act.


Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, må videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookiepolitik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ditte@dinkrop.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Din Krop  |  CVR43479180

Klostergade 70

8000 Aarhus

Telefon: 2720 2910

E-mail: ditte@dinkrop.dk