Din Krop

Din Krop logo

Kraniosakralterapi   ·   Dynamisk ansigtsterapi   ·   Yoga undervisning  ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Migræne og hovedpine

Klienter, som kommer til mig med spændingshovedpine eller migræne, har oftest været igennem hele det etablerede system uden anden hjælp end ordinationer af diverse smertestillende medicin, som på et tidspunkt ikke virker længere, men blot gør problemet endnu værre med mange bivirkninger.

Årsagen til hovedpinen kan være en spænding mellem de første nakkehvirvler og kraniet, som kan påvirke hele kraniesystemet, det muskulære system og skeletsystemet. Den kan være forårsaget af et fald, et slag, eller kan være hormonelt fremkaldt.

Spændingshovedpine

Spændingshovedpine kan give stressrelaterede symptomer, da kroppen konstant er i spænding. Foruden hovedpinen oplever mange klienter smerter i nakke, skulder, kæbe, hals, øjne og hjernemembranerne, ryg og lænd.

Migræne

Migræne kan opleves som en meget kraftig hovedpine, oftest i bestemte sider af hovedet. Det kommer som et kraftigt anfald, der efterfølges at flimmer for øjnene, synsforstyrrelse og kvalme. I de fleste tilfælde så kraftigt, at klienten må være sengeliggende for nedrullede gardiner. Det er meget belastende at lide af migræne, da mange er nødsaget til at spise mængder af medicin for at kunne holde tilværelsen ud.

Migræne kan bl.a. relateres til:

  • Hormonforstyrrelser
  • Endometriose 

Men den egentlige årsag kan være svær at påpege.

Kraniosakralterapi og ansigtsterapi kan afhjælpe migræne og hovedpine?

Kraniosakralterapi, som er en meget blid behandling, kan være yderst effektivt, da den kan lindre spændingerne i kranieleddet ved at løsne første nakkehvirvel, løsne alle nakkemusklerne, balancere knoglerne og derved forbedre blodcirkulationen til og fra hjernen, afspænde de store hjernemembraner, som adskiller de to hjernehalvdele, og sørge for plads og rum i det hele taget. Jeg bruger kraniosakralterapi i en kombination med dynamisk ansigtsterapi. 

Jeg har stor erfaring og rigtig mange gode resultater med kraniosakralterapi og dynamisk ansigsterapi til klienter der lider af hovedpine og migræne, og jeg kan kun anbefale denne form for behandling, som kan medvirke til at klienten bliver medicinfri og igen får et godt liv.

Hvor mange behandlinger der skal til er individuelt, men som regel begynder vi med 3-4 behandlinger med 14 dages mellemrum, hvorefter mange kommer til behandling en gang hver eller hver anden måned for at holde problemet nede og derved undgå medicin.

Læs mere om andre symptomer, der kan behandles hos Din Krop