Din Krop

Din Krop logo

Kraniosakralterapi   ·   Dynamisk ansigtsterapi   ·   Yoga undervisning  ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Klientfortællinger

Kæbespændinger som gav hovedpine

Min kæbe gik af led, da jeg var 15 år, og de sidste 10 år har jeg som følge deraf døjet meget med hovedpine. For 1,5 år siden besluttede jeg at få behandlinger jævnligt (hver 4 uge) hos Ditte i håbet om, at min hovedpine ville mindskes. Det var et godt valg! Jeg har ikke daglig hovedpine mere. Den er stærkt reduceret, og det er en utrolig stor glæde for mig. Ditte er meget omsorgsfuld og god til at lytte. Jeg har lært af Ditte at lytte til min krop, fordi kroppen fortæller tit, hvad jeg skal være opmærksom på.

Josefine D., 39 år
Januar 2024

Problemer med ankler, knæ og lyske hos børn

Min søn Karl på 12 år er en rigtig fodbolddreng, men desværre har han været ret udfordret med ankel- og knæproblemer, som også indimellem skaber smerter i lysken. Kraniosakralterapi hos Ditte hjælper hans krop til at finde ro og hvile sådan så problemområderne lettere kan restituere.

Karl V, 12 år
juni 2023

Hjernerystelse

Jeg fik kraniosakralterapi hos Ditte efter en hjernerystelse. Ditte skaber en tryg og varm atmosfære og har en god fornemmelse for hvad der sker i kroppen. Behandlingen hjalp mig med at få ro på mit nervesystem, og min hovedpine blev gradvist mindre.

Freya H.
februar 2023

Nakkespændinger

Igen, igen, igen har jeg været under Dittes kyndige hænder og igen, igen, igen er spændinger og blokeringer i nakke og skuldre væk. Jeg er så glad for at have Ditte i mit liv, når kroppen gør knuder.

Dorthe A.
april 2023

Stress-sygemelding

Jeg har gået til kst hos Ditte i forbindelse med en stress-sygemelding og oplevede, at behandlingen i den grad hjalp min krop og mit sind til at genfinde roen og opdage ressourcer og energi. Det har hjulpet mig til at blive mere afklaret og til at kunne være i den proces, der følger efter en sygemelding af den karakter. Ditte skaber et virkelig rart rum for behandling – man bliver mødt med et varmt nærvær, der smitter og føler sig i trygge og kompetente hænder!

Gitte

Angst hos børn og unge

Karl på 12 år kan indimellem  have svært ved at rumme de mange indtryk og udfordringer han oplever at have i sit liv. Så kører tankerne rundt og han har svært ved at falde til ro. Kraniosakralterapi hjælper Karls nervesystem til at finde roen igen. Karl nyder at få behandlinger hos Ditte. Her slapper han helt af og giver slip på bekymringerne, sådan så hans krop og sind kan lade op og finde en god balance. Det ender tit med en lille lur på den dejligt bløde briks – men det virker alligevel! 

Karl V, 12 år
juni 2023

Hovedtraume efter cykelstyrt

Jeg væltede på min cykel og slog mit ansigt og krop. Efter nogle uger var jeg så spændt i nakke og øjne og havde smerter i ansigtet. Jeg har tidligere haft gavn af KST og jeg fik anbefalet Ditte.

Da jeg kom til første behandling brugte Ditte god tid på at lytte og spørge ind til mine symptomer. Behandlingen var meget kraftfuld og forløsende, både kropsligt og mentalt. Efter 4 behandlinger var smerterne mærkbart aftaget og spændingerne i mine øjne var væk. Jeg fik i alt 6 behandlinger og nu handler det blot om at vedligehold hver 2. måned. Ikke pga cykeluheldet men fordi jeg kan mærke hvor meget gavn min krop har af Dittes skånsomme og effektfulde behandling.

Jeg giver Ditte mine allervarmest anbefalinger, især i forhold til hovedtraumer og følger deraf.

Christina R.
oktober 2023

Jeg bliver altid mødt med smil, empati og hjertevarme

Jeg har fået kraniosakralterapi af Ditte igennem det sidste år, da jeg har langvarig hjernerystelse og som følge heraf en del smerter i kroppen og et nervesystem på overarbejde.

Ditte er utrolig kompetent og nærværende og hendes blotte tilstedeværelse har en positiv indvirkning på min krop. 

Jeg bliver altid mødt med smil, empati og hjertevarme og føler en langt større ro og velvære i både krop og hoved, når jeg har fået behandling.

Det virker som om, at jobbet som behandler er langt mere end et arbejde for Ditte – jeg føler, at hun oprigtigt går op i, at jeg har det godt.

Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale at få kraniosakralterapi hos Ditte.  

Line D. , 35 år

Akut stressbelastning

Jeg har regelmæssigt fået kraniosakral behandlinger hos Ditte i ca. 4 år. Jeg startede mit forløb i forbindelse med en akut stress belastningsreaktion og kraniosakral behandlingerne var en stor hjælp, i forhold til at finde tilbage til mental og fysisk ro og balance. Jeg blive altid mødt med forståelse og omsorg og har stadig stor glæde af behandlingerne, især som hjælp til at håndtere stressede perioder og menstruationssmerter. 

Rikke O.
December 2023