Din Krop

Din Krop logo

Kraniosakralterapi   ·   Dynamisk ansigtsterapi   ·   Yoga undervisning  ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Hovedtraume efter cykelstyrt

Jeg væltede på min cykel og slog mit ansigt og krop. Efter nogle uger var jeg så spændt i nakke og øjne og havde smerter i ansigtet. Jeg har tidligere haft gavn af KST og jeg fik anbefalet Ditte.

Da jeg kom til første behandling brugte Ditte god tid på at lytte og spørge ind til mine symptomer. Behandlingen var meget kraftfuld og forløsende, både kropsligt og mentalt. Efter 4 behandlinger var smerterne mærkbart aftaget og spændingerne i mine øjne var væk. Jeg fik i alt 6 behandlinger og nu handler det blot om at vedligehold hver 2. måned. Ikke pga cykeluheldet men fordi jeg kan mærke hvor meget gavn min krop har af Dittes skånsomme og effektfulde behandling.

Jeg giver Ditte mine allervarmest anbefalinger, især i forhold til hovedtraumer og følger deraf.

Christina R.
oktober 2023