Din Krop

Din Krop logo

Kraniosakralterapi   ·   Dynamisk ansigtsterapi   ·   Yoga undervisning  ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Kraniosakralterapi til børn

Børn i alle aldre kan have glæde af kst som kan lindre mange problematikker og tilstande. 

Har barnet svært ved at falde til ro, sove eller ‘styre sit temperament’ kan det være tegn på at nervesystemet har brug for hjælp til at regulere. En kraniosakralbehandling er en meget nænsom form at møde barnets fine nervesystem på. 

Også problematikker med led (fx svage ankler og knæ), knogler (vokseværk) og muskler (nakkespænding) kan have gavn af kst, ligesom allergi, astma, vejrtrækningsproblemer og koncentrationsbesvær kan lindres.

Hvis barnet har svært ved at finde ro til at ligge stille, kan det være en ide at medbringe lydbog, musik eller at læse op for barnet under behandlingen. Jeg anbefaler derimod ikke at barnet selv kigger videoer på iPad eller mobiltelefon, da det ofte vil aktivere barnet uhensigtsmæssigt. 

Til mindre børn er der legetøj i klinikken. De behøver ikke at ligge stille på briksen, men kan sidde hos forældre eller lege på gulvet under behandlingen. 

Forældre er altid velkomne i behandlingsrummet, dog uden mobiltelefon. Ved større børn kan forældre blive i venterummet eller gå en tur. 

Se mere om kraniosakralterapi til børn og nyfødte i videoen nedenfor

Kraniosakralterapi til børn og nyfødte

Klientfortællinger

Denne behandling hjælper med

og også med
  • svært ved at falde til ro
  • søvnproblemer
  • ængstelighed
  • problematikker med led
  • vejrtrækningsproblemer