Din Krop

Din Krop logo

Kraniosakralterapi   ·   Dynamisk ansigtsterapi   ·   Yoga undervisning  ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Formative Embodiment

Vi fortæller alle historier om vores liv og omgivelser, og disse historier sætter form på vores eksistens. Ved at bruge formative embodiment kan vi udforske de mønstre, som knytter sig til vores følelser og fortællinger. Føler vi os fastlåste i en livssituation, et dilemma eller i en spænding i kroppen kan formative embodiment være en effektiv måde at arbejde dybere på.

Formative embodiment kan kombineres med kraniosakralterapi, men kan også være en behandling i sig selv. En session vil typisk tage udgangspunkt i en tilstand eller et problemfelt som du ønsker forandring i – eller blot ønsker at udforske eller udfordre. Jeg kan også komme med forslag til begreber, vi kan arbejde ud fra. Du fortæller om emnet eller problemstillingen, og vi undersøger derefter sammen hvilket kropsligt udtryk eller hvilken form, du knytter hertil. Dette vil ofte give dig dybere indsigt i hvad der er på spil og kan således skabe rum til forandring.

I formative embodiment spiller fortællingen, og altså samtalen, en større rolle end i kraniosakralterapi. Du får mulighed for at sætte ord på noget af det, som er på spil hos dig, men du er selv med til at afgrænse emnet og dybden i det du fortæller. En fuld session er 50 minutter, men da formative embodiment kan være en ret intens terapiform, vil 10-15 minutter efterfulgt af kraniosakralterapi ofte være en god begyndelse. Vi vurderer undervejs hvordan vi fordeler tiden.

Jeg er uddannet i formative embodiment af Jim Feil. Hvis du ønsker at få en introduktion på engelsk til hans arbejde og se en demonstrationssession, kan du se her https://www.youtube.com/watch?v=eo4cHINwync

Jim Feil – Self-Signalling and Formative Embodiment