Din Krop

Din Krop logo

Kraniosakralterapi   ·   Dynamisk ansigtsterapi   ·   Yoga undervisning  ·   Formative Embodiment

VÆLG SPROG:

Dynamisk ansigtsterapi

Dynamisk ansigtsterapi er en terapiform som kombinerer lymfedrænage, bindevævsmassage og ansigtszoneterapi og som med lette berøringer afspænder muskler og bindevæv på hoved, hals, nakke og skulder.

Dynamisk ansigtsterapi er en anderledes og meget afslappende behandlingsform, som øger blodtilførslen til hudcellerne og derfor giver en bedre glød og smukkere hud er værd at prøve.    

Som andre muskler i kroppen er ansigtsmusklerne afhængige af at være i balance, både fysisk og psykisk. Nogle muskler er spændte og stive, mens andre er slappe, alt efter hvordan vores liv er og har været.

Dynamisk ansigtsterapi kan vælges som en enkelt behandling, eller man kan vælge et fuldt forløb, som består af 6 behandlinger over ca. 6-12 uger, hvor der arbejdes på en bestemt del af ansigtet hver gang.

Behandlingen starter med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv, samt meridianbaner. Derefter fortsættes med lymfedrænage og bindevævsarbejde i dybden som omfatter alle 100 i muskler på ansigtet, hovedbund, hals, nakke og skulder.

I løbet af behandlingerne vil musklerne blive mere afspændte, elastiske og løftede, og derved give et mere levende og sundere ansigtsudtryk.

Klientfortællinger

Stress-sygemelding

Jeg har gået til kst hos Ditte i forbindelse med en stress-sygemelding og oplevede, at behandlingen i den grad hjalp min krop og mit sind

LÆS MERE